Over mij


In je masseur moet je vertrouwen hebben. Bij een behandeling moet je je kunnen ontspannen en je op je gemak voelen. 

Daarom even wat informatie over wie ik ben. Ik heb een vrouw en dochter en woon in Smilde. Ik werk bij een verzekeringsmaatschappij als letselschadebehandelaar en daarnaast werk ik met zeer veel plezier en enthousiasme voor mijn eigen bedrijf. 
In essentie is dat ook wat ik wil uitstralen. Het is mooi om iets voor mensen te kunnen betekenen. 

Sport en beweging speelt een belangrijke rol in mijn leven. Diverse sporten heb ik actief beoefend: voetbal, volleybal, tennis, badminton, fitness. Momenteel ben ik met name actief op de racefiets en mountainbike. Ook het indoor fietsen op Zwift heb ik ontdekt als een mooie aanvulling op mijn fietsplezier. 

Ik ben actief op de sociale media: LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.
Verder schrijf ik onder de naam King wekelijks een column in de Smildeger Neiskrant. Erg leuk om te doen. 

Aandacht voor mensen, passie voor sport

Aandacht voor mensen, passie voor sport. Om mij heen zie ik dat alles draait om kosten. De menselijke maat is soms zoek. Ik wil zo niet zijn. Daarom aandacht voor mensen. Passie voor sport spreekt denk ik voor zich. Ik sport graag, ik kijk graag sport en ben graag betrokken bij sport. 

Vier seizoenen was ik actief bij VV Smilde '94 waar ik de rol vervulde van sportmasseur/verzorger en ook bij andere sportevenementen kun je mij tegenkomen.

Via de KNWU Campus heb ik de opleiding Soigneur gevolgd. In deze rol wordt je voorbereid op de werkzaamheden van een soigneur binnen alle sporten van de KNWU en alle lagen van de sport; van jeugdwedstrijden in clubverband tot internationale koersen bij professionele ploegen.

Denk hierbij onder andere aan: massage, hygiëne, doping, blessurepreventie, EHBO, mentale begeleiding, voeding en integriteit

Soigneur gezocht? Neem gerust contact op. 
 


Gezondheid

 Je gezondheid is je grootste goed en goed voor anderen zorgen begint met goed voor jezelf zorgen. Bij gezond en fit blijven draait het om evenwicht. Ik kan goed luisteren en als sportmasseur wil ik graag helpen. Ik ben rechtdoorzee en kom afspraken na. Ik heb geen wachtkamer: ik wacht op jou, jij niet op mij. 

 

 Neem gerust contact op.